Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Στον κλάδο του τυριού μπαίνει η CRETA FARM ...

Στην κατηγορία τυριού εισέρχεται η Creta Farms, η οποία εξελίσσεται έτσι από εταιρεία αλλαντικών σε εταιρεία τροφίμων, «επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή της για συνεχή ανάπτυξη και καινοτομία».
Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, το όχημα μέσω του οποίου επιτυγχάνεται η «νέα σελίδα» στην ιστορία της εταιρείας είναι το νέο προϊόν «Εν Ελλάδι Μεσογειακή», όπου συνδυάζονται δύο υλικά, το γάλα και το ελαιόλαδο.
Η νέα κατηγορία τροφίμων, στην οποία εισέρχεται η Creta Farms, επιλέχθηκε γιατί προσφέρει σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης: έχει μέγεθος ισοδύναμο με αυτό της αγοράς των αλλαντικών και σχεδόν καθημερινή συχνότητα κατανάλωσης. Με την Εν Ελλάδι Μεσογειακή, η συνολική αγορά στην οποία μέχρι σήμερα απευθύνεται η εταιρεία διπλασιάζεται.
Η «Εν Ελλάδι Μεσογειακή» είναι αποτέλεσμα του κοινού εγχειρήματος που ξεκίνησε η Creta Farms με τη ΜΕΒΓΑΛ
«Για πρώτη φορά στην πλέον δημοφιλή κατηγορία τυριού στην Ελλάδα διατίθεται στην αγορά ένα προϊόν, βασισμένο στην μοναδική συνταγή Εν Ελλάδι, όπου το 50% των ζωικών λιπαρών έχει αντικατασταθεί με ελαιόλαδο, καλύπτοντας την ανάγκη όσων αναζητούν εκλεκτή ποιότητα, πλούσια γεύση και ισορροπημένη διατροφή με καλά λιπαρά», τονίζει η εταιρεία.
Η «Εν Ελλάδι Μεσογειακή» παράγεται με 11% ελαιόλαδο και ελληνικό ημιάπαχο αιγοπρόβειο γάλα, σε αναλογία 90% πρόβειο και 10% γίδινο ακολουθώντας διαδικασία παραγωγής ανάλογη της παραδοσιακής.
«Όραμά μας αποτελεί να αντικαταστήσουμε το ζωικό λίπος με ελαιόλαδο, σε όσες περισσότερες κατηγορίες τροφίμων, ώστε το ελαιόλαδο να μπει σε προϊόντα καθημερινότητας, προσφέροντας στους ανθρώπους γευστική απόλαυση, με καλύτερα όμως λιπαρά. Στην περίπτωση της Εν Ελλάδι Μεσογειακής, αξιοποιήσαμε την καινοτόμα ιδέα που πρώτοι εμείς εισάγαμε στην παγκόσμια αγορά, δηλαδή την αντικατάσταση του ζωικού λίπους με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο στα αλλαντικά», δήλωσε ο πρόεδρος της Creta Farms, κ. Εμμανουήλ Δομαζάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου